Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Program: Gostinstvo in turizem
  • Način študija: Redni
  • Lokacija: Šentjur


  • Osnove gastronomije

    mag. Barbara Herlah

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 23. 12. 2024 16.00, P2  
    Na vrh

    Poslovanje hotelov in turističnih agencij

    Romana Kraalj, univ.dipl.ekon., dr. Sebastjan Repnik

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 8. 1. 2025 13.30, P7  
    Na vrh

    Poslovna informatika s statistiko

    Matej Zdovc, univ.dipl.inž.elek.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 15. 1. 2025 10.30, P2  
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku 2

    Lidija Oblak, prof.geo, in nem.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 2. 2025 16.00, P3 [Nemški jezik]
    Na vrh