Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2025/2026
  • Program: Živilstvo in prehrana 2023
  • Način študija: Izredni
  • Lokacija: Šentjur


  • Ekonomika in menedžment podjetij

    dr. Janko Čakš

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 1. 2026 16.00, P3  
    Drugi redni 10. 3. 2026 16.00, P1  
    Na vrh

    Poslovno komuniciranje in vodenje

    Natalija Brečko, univ.dipl.ekon.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 12. 1. 2026 16.00, P1  
    Na vrh

    Predmet odprtega kurikula-Vinarstvo

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 1. 2026 16.00, P7  
    Na vrh

    Prehrana in zdravje

    Magda Guček, univ.dipl.inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 8. 1. 2026 08.00, P4  
    Drugi redni 25. 5. 2026 16.00, P5  
    Na vrh

    Prostoizbirni predmet-Tehnologija vina

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 26. 1. 2026 16.00, P7  
    Na vrh

    Strokovna informatika in metode statističnega vrednotenja

    Matej Zdovc, univ.dipl.inž.elek.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 11. 2025 16.00, P4 ustni del izpita, 12.11.2025 ob 16.00
    Drugi redni 28. 1. 2026 10.30, P2  
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Sonja Boštjančič, prof.ang.in zgodovine

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 10. 12. 2025 16.00, P1 [Angleški jezik]
    Drugi redni 7. 1. 2026 09.30, P4 [Angleški jezik]
    Na vrh

    Tehnologija mesa

    Magda Guček, univ.dipl.inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 15. 12. 2025 16.00, P5  
    Drugi redni 9. 1. 2026 08.00, P4  
    Na vrh

    Tehnologija mleka

    mag. Metoda Senica

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 1. 2026 10.00, P7  
    Drugi redni 26. 5. 2026 16.00, P5  
    Na vrh

    Tehnologija rastlinskih živil

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 3. 11. 2025 16.00, P7  
    Drugi redni 6. 1. 2026 08.00, P4  
    Na vrh

    Temeljni tehnološki procesi, embalaža in logistika

    Staška Buser, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 14. 1. 2026 13.30, P1  
    Drugi redni 2. 4. 2026 16.00, P5  
    Na vrh

    Trajnostni razvoj z izbranimi poglavji iz biologije

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 13. 1. 2026 07.30, P4  
    Drugi redni 24. 3. 2026 16.00, P5  
    Na vrh

    Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor

    Staška Buser, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 1. 2026 09.00, P7  
    Drugi redni 22. 4. 2026 16.00, RAI  
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 15. 1. 2026 07.30, P5  
    Drugi redni 18. 2. 2026 16.00, P5  
    Na vrh

    Živilska mikrobiologija in biotehnologija

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 24. 11. 2025 15.30, P5  
    Drugi redni 13. 1. 2026 07.30, P5  
    Na vrh