Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Program: Živilstvo in prehrana 2023
  • Način študija: Redni
  • Lokacija: Šentjur


  • Ekonomika in menedžment podjetij

    Metoda Križanec, dipl.ekon.,spec.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 1. 2025 08.00, P4  
    Delni izpiti 7. 1. 2025 08.00, P4  
    Na vrh

    Poslovno komuniciranje in vodenje

    Natalija Brečko, univ.dipl.ekon.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Delni izpiti 10. 1. 2025 10.30, P1  
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Sonja Boštjančič, prof.ang.in zgodovine

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 8. 1. 2025 09.30, P4 [Angleški jezik]
    Delni izpiti 8. 1. 2025 09.30, P4 [Angleški jezik]
    Na vrh

    Tehnologija mesa

    Magda Guček, univ.dipl.inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 1. 2025 08.00, P4  
    Na vrh

    Tehnologija rastlinskih živil

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 10. 1. 2025 08.00, p7  
    Na vrh

    Trajnostni razvoj z izbranimi poglavji iz biologije

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 13. 1. 2025 07.30, P4  
    Na vrh

    Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor

    Staška Buser, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 1. 2025 09.00, P3  
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 16. 1. 2025 07.30, P5  
    Na vrh