Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2024/2025
  • Program: Živilstvo in prehrana
  • Način študija: Izredni
  • Lokacija: Šentjur


  • Prehrana in zdravje

    Magda Guček, univ.dipl.inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 1. 2025 08.00, p4  
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Sonja Boštjančič, prof.ang.in zgodovine

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 11. 12. 2024 16.00, P4 [Angleški jezik]
    Drugi redni 8. 1. 2025 09.30, P4 [Angleški jezik]
    Na vrh

    Vinarstvo

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 27. 1. 2025 16.00, p7  
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 16. 1. 2025 07.30, P5  
    Na vrh