Izpitni roki


  • Študijsko leto: 2023/2024
  • Program: Živilstvo in prehrana
  • Način študija: Redni
  • Lokacija: Šentjur


  • Praktično izobraževanje 2

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 20. 5. 2024 15.00, LAB  
    Drugi redni 26. 6. 2024 08.00, LAB  
    Tretji redni 23. 8. 2024 10.00, LAB  
    Četrti redni 30. 8. 2024 10.00, LAB  
    Na vrh

    Strokovna informatika in stat. metode vrednotenja

    Darinka Bosnar, univ.dipl.inž.tekst.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Tretji redni 16. 5. 2024 16.00, RAI  
    Četrti redni 13. 6. 2024 16.00, RAI  
    Peti redni 22. 8. 2024 09.00, RAI  
    Na vrh

    Strokovna terminologija v tujem jeziku

    Sonja Boštjančič, prof.ang.in zgodovine

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 3. 1. 2024 09.30, P4 [Angleški jezik]
    Na vrh

    Lidija Oblak, prof.geo, in nem.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 22. 5. 2024 16.00, P1 [Nemški jezik]
    Drugi redni 12. 6. 2024 16.00, P1 [Nemški jezik]
    Tretji redni 21. 8. 2024 13.00, P1 [Nemški jezik]
    Na vrh

    Tehnologija mesa

    Magda Guček, univ.dipl.inž.živ.teh.

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 3. 1. 2024 11.00, P4  
    Drugi redni 11. 3. 2024 09.00, P7  
    Tretji redni 20. 5. 2024 16.00, P4  
    Četrti redni 4. 6. 2024 16.00, P4  
    Peti redni 27. 8. 2024 08.00, P4  
    Na vrh

    Tehnologija mleka

    mag. Metoda Senica

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 9. 5. 2024 08.00, P4  
    Drugi redni 28. 5. 2024 16.00, P4  
    Tretji redni 23. 8. 2024 12.00, P1  
    Na vrh

    Tehnologija predelave žit

    mag. Barbara Herlah

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 7. 5. 2024 09.00, P7  
    Drugi redni 4. 6. 2024 16.00, P7  
    Tretji redni 20. 8. 2024 09.00, P1  
    Na vrh

    Tehnologija rastlinskih živil

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 15. 5. 2024 16.00, P4  
    Drugi redni 3. 6. 2024 16.00, P4  
    Tretji redni 27. 8. 2024 08.00, P7  
    Na vrh

    Tehnološki procesi z varstvom pri delu..

    Staška Buser, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Drugi redni 9. 5. 2024 12.00, P4  
    Tretji redni 6. 6. 2024 16.00, P4  
    Četrti redni 30. 8. 2024 08.00, P4  
    Na vrh

    Vinarstvo

    Jurij Gunzek, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 6. 5. 2024 09.00, P4  
    Drugi redni 27. 5. 2024 16.00, P5  
    Tretji redni 26. 8. 2024 08.00, P7  
    Na vrh

    Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor

    Staška Buser, univ.dipl.inž.kmetijstva

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Prvi redni 5. 1. 2024 09.00, P7  
    Drugi redni 4. 3. 2024 10.00, P1  
    Tretji redni 17. 5. 2024 16.00, RAI  
    Četrti redni 31. 5. 2024 16.00, RAI  
    Peti redni 23. 8. 2024 09.00, RAI  
    Na vrh

    Živilska kemija z analizo živil

    dr. Katja Gobec

    RokDatumUra, prostorOpomba
    Tretji redni 13. 5. 2024 16.00, P4  
    Četrti redni 14. 6. 2024 16.00, P4  
    Peti redni 30. 8. 2024 16.00, P4  
    Na vrh